Rönnbergs utbrott

20131028-121329.jpg

Frölunda har fem raka segrar. Har hittat flytet – även om laget tvingas vända underlägen. Vinner – även om allt inte går 100 procent hela tiden. Men 031-hockeyns stolthet är parkerat på tredje plats i tabellen – och det kommer mera.

Därför gillar jag Roger Rönnbergs reaktion.

Han skissar upp en övning för sina grabbar, bara för att få se den misslyckas. Små detaljer i försvarsspelet funkar inte – och då brinner det.

Han sparkar sönder taktiktavlan med ett brak.

”När jag tänker efter och lugnar ner mig, så inser jag ofta att det är mitt eget fel. Att jag inte har klargjort det för spelarna, så att de förstår. Det är mitt ansvar. Det kostade mig en taktiktavla. Jag får köpa en ny i eftermiddag.”

Han är rak, Rönnberg.

Underbart!

 

 

3 kommentarer om “Rönnbergs utbrott

Kommenteringen är stängd.