Lillasyster spelar på Julmatchen!

Julmatchen närmar sig. Två och en halv vecka kvar – och förberedelserna intensifieras.

Här är en skön nyhet: Lillasyster spelar.

Efter fansens uppror mot det omgjorda introt och att gruppens låt Till Scandinavium försvann från inåkningen har Frölunda gjort en total kovändning. Nu ska Lillasyster till och med uppträda på Gamla Ullevi!

12 500 biljetter är sålda – och IFK Göteborgs publikrekord mot Djurgården ser ut att stå sig. Arrangören kommer nämligen att bygga läktare som inte tillåter mer än 16 500, 17 000. Fast det skulle trycket bli enormt på slutet finns ändå en chans att bygga lite annorlunda – och knö in upp emot 20 000 på läktarna.

Beslutet tas i dagarna.

 

Kommentarer om “Lillasyster spelar på Julmatchen!

  1. Ståplats är ju redan slutsålt så där finns tryck iaf.

    Hade gärna gått på matchen men inte sugen på att sitta och frysa längst långsidan.

Kommenteringen är stängd.