Hårigast i SHL

20131210-223349.jpg

November är över – och så är också Movember, insamlingen för kampen mot prostatacancer.
Och borta är också fantastiska mustascher, som Joel Lundqvists härliga överläppsbeklädnad – eller Oliver Bohms färgade och blonda variant.
Och vilket gäng tror ni samlat in mest till forskningen av SHL-lagen?
Jodå, Frölunda.
”November månad blev allt annat än mörk. Genom Movember fick vi chansen att tillsammans göra en insats och samla in pengar till förmån för mäns hälsa världen över. Några av oss odlade exemplariska muschar – medan andra fick nöja sig med något som inte ens borde få kallas mustasch. Det är med största ödmjukhet som vi nu kan överräcka en summa på 37 132 kronor till forskningen kring prostatacancer. Jag kan inte annat än bocka och buga för allas otroliga engagemang”, säger Frölundas teamkapten Christoffer Persson.
Det är snyggingen på bilden, i fall ni undrar.

2 kommentarer om “Hårigast i SHL

Kommenteringen är stängd.