Joel: ”Jag är inte så hoppfull”

I skrällsegern mot svenska mästaren Skellefteå är det lagkaptenen Joel Lundqvist som visar vägen. Två assists till de första målen – en riktigt vass skridskoåkning, ett nytt tempo i kroppen.

Nästan så bra att vi kan tro att Pär Mårts lovat dig en plats i OS, Joel!

”Nä … jag är inte så hoppfull efter den senaste turneringen.”

Men i dag har du ju internationellt tempo i SHL?

”Äh … trots att vi har nya formationer så har vi farten uppe. Det var positivt att vara i väg med landslaget och i European Trophy. Men att vi skulle vinna med 6-1? Nä, det trodde jag verkligen inte. Vi var väldigt effektiva …”

När ringer Pär Mårts?

”Han har lovat att ringa mig före presskonferensen den sjunde januari – oavsett om jag kommer med eller inte. Jag får se om jag vågar svara när han ringer …”

3 kommentarer om “Joel: ”Jag är inte så hoppfull”

  1. Till skillnad mot resten av Joels bedrövliga säsong. Så var han vass i skridskoåkning.
    Hade mer bett och fart än vad vi hittills sett iår! Det var nog så Johan menade.

  2. Joel ” en riktigt vass skridskoåkning ” vi kan inte ha sett samma match. Är det nåt han alltid har saknat så är det ” en riktigt vass skridskoåkning”. Han är en av dom mest seriösa,hårt jobbande,ger allt han har, hockeyspelare vi haft. Men man bör ju hålla sig till sanningen, annars är man inte trovärdig.

Kommenteringen är stängd.