Leksand – och 12 044?

JVM är över, bittert och tårfyllt. Men med lite perspektiv kommer förstås Rikard Grönborgs mannar att minnas turneringen med rysningar, av välbehag. Och när SVT presenterar tittarsiffror på över två miljoner i finalen kommer kanske lirarna att inse vad de egentligen ställt till med.

Folks kärlek finns där – trots ett silver.

Och även om det är svårt att se framåt för alla tårar, fem frölundaiter vänder hem till Göteborg  – ett Scandinavium dukat för fest, eller åtminstone daladans med Leksand. 12 044 är inte alls omöjligt på tisdag kväll – och frågan är om nån av Juniorkronorna från 031 är tillräckligt förbannad och taggad för att spela direkt i SHL?

Jag svarar ja på den frågan.

Och jag tror att den som är mest förbannad heter Andreas Johnson.

 

 

2 kommentarer om “Leksand – och 12 044?

Kommenteringen är stängd.