Frölunda – sämst i Sverige

Frölunda har landets sämsta medieservice. När andra arenor – exempelvis Cloetta Center – servar med varm korv, ett trevligt bemötande och statistik möts du i Wallenstamshallen av en avstängd värme, en toalett utan lampor och en vakt som tar sitt jobb på lite för stort allvar.

”Är ni klara snart? Det har gått 75 minuter efter match”, säger han till sex skrivande journalister.

Eh, det har varit kvartsfinal precis.

Det ska produceras massor. Det är lite andra spelregler, det är exempelvis tid kvar till deadline. Kaffe eller en trevlig pressvärd kan du glömma.

”Det är 75 minuter som gäller. Ni får några minuter på er. Jag låser parkeringsgrinden nu. Skynda er.”

Det är bannemig pinsamt, Frölunda.

Och SHL.

Kanske dags för ett studiebesök i NHL? Eller varför inte i Cloetta Center?

9 kommentarer om “Frölunda – sämst i Sverige

 1. tänk om alla kunde klaga på sina jobbförhållanden i en stor mediekoncern. Sluta gnäll offentligt och gå direkt till föreningen med dina problem.

 2. Frölunda tycks ha massor av problem i sin organisation & kring sina sammarbetspartners. Tyvärr så kommer detta sannorlikt ta Grauers mycket lång tid att rätta till, det vet alla som jobbat med verksamhetsförändring. Jag hör fortfarande skräckhistorier om hur man hanterar sina sponsorer, som faktiskt är köpare av väldigt många biljetter varje år.

  På den positiva sidan tycker jag mig se att det händer väldigt mycket positivt kring organisationen Frölunda redan under 2013-2014.

  Ett exempel på detta som är kul är att Frölunda tillsammans med vad jag misstänker Rönnberg det sista året verkligen tagit upp sammarbetet med alla små ishockey klubbar kring Göteborg. Man bjuder in till möten med ungdomsledare för att försöka inspirera, fixar lågprisbiljetter till spelare, bjuder in spelare att träna i Campus etc.

  Det finns ljus i en väldigt, väldigt lång tunnel…

 3. Saknar Mats Adhrian just nu, han gjorde alltid slutspelet till en fest. Kostade säkert lite men publiken kom och det var drag!

  Vad ger Frölunda alla som kommer till slutspelet?

  Ingenting!

  1. Men vad FAN!!! Är det alla vill ha egentligen?!
   Blir såå förbannat trött på allt gnäll.
   Vi gör så här!
   Släng ut en artikel med frågan ”vad saknar ni i mellan akten på Frölunda Hockeys matcher. Är det ballonger eller ett melodifestival nr ala Thorsten Flinck”

   Alltså.. Man går väl till Scandinavium och Frölunda för att titta på HOCKEY!

 4. Lysande service i Cloetta. Biffen kan sina saker. Ordnar allt. Lysande bemötande. Håller helt med.

Kommenteringen är stängd.