Bara för domare

20140327-183603.jpg

20140327-183613.jpg

Hinner in en sväng till kvällens domare. Där försöker alla komma undan hjälmkameran – och jag får äran att placera den på en skatfärgad rättskipare.

Mikael Nord får den.

”Men fan, tack för den. Dörren är där”, säger Nord surt.

Ulf Rönnmark, för dagen lite skadad, flinar. Han har fler slutspelsmatcher – och hade sluppit oavsett. Men det är klart att kameran ska sitta på en huvuddomare – och inte en linjeman.

Henrik Pihlblad, som dömer linjerna tillsammans med Tobias Haster, har däremot glömt sina träningskläder och får ett par nya byxor av domarvärden.

Som ni ser, bara för domare …

2 kommentarer om “Bara för domare

  1. Ja tyvärr kan man ju bara inse att RR är något naiv då det kommer till slutspel. Att envist fortsätta spela ”sitt spel” då det inte gått tidigare, är bara dumdristigt! LHC var banns mig inte det bättre laget över dessa sju matcher, men enormt mkt smartare!

    Sen får vi nog skaffa en förstamålis till nästa säsong som faktiskt kan göra en sån där fantommatch emellanåt. Linus/Lasse gör aldrig det, de är bara mellanbra jämt.

    Men nya tag nästa säsong! 🙂 Hoppas de lärt sig en läxa detta slutspelet!

  2. Pinsam förlust i den sjunde matchen. Det märks att vi har ett juniorlag och juniortränare. Samma typ av torsk för femtielfte gången. PINSAMT!

Kommenteringen är stängd.