Så ska ett intro se ut, Frölunda!

Efter många suck och stön och fansens ilska gjorde Frölunda om sitt intro i vintras. En återgång till isprocijering, Lillasysters kampsång Till Scandinavium  – och till och med ett modifierat indianhuvud!

Väck med det lama Braveheart-temat och nödig techno … och allt var plötsligt fantastiskt?

Nja, inte helt. Isprojiceringen ser fortfarande ut som ett ofärdigt overhead-projekt i en skolsal som inte har tillräckligt med persienner och indianhuvudet är ett hastverk, utan både röda lampor i ögonen och rökmaskin.

Jag förstår inte riktigt … att om det ändå ska läggas pengar, varför inte se till att jobbet blir ordenligt utfört? Det är som att asfaltera uppfarten på huset med hjälp av kringresande sällskap, som skippar underhållsarbetet totalt. När du egentligen både behöver dränera och lägga ett grus av olika storlek och lager under …

Så känns Frölundas intro för tillfället.

Och råkar du se en Stanley Cup-match från Kanada blir du smiskad på både kinder och rumpa av uppfinningsrikedomen. Eller åtminstone tekniken. Kolla bara in det här klippet, med Montreal Canadiens.

Magiskt.

Så ska Frölunda förstås bygga sitt nya intro till hösten …

http://www.youtube.com/watch?v=m7DNau3UBqQ

 

2 kommentarer om “Så ska ett intro se ut, Frölunda!

Kommenteringen är stängd.