NYTT: Lukas Bengtsson till New York Rangers!

  

Har ni sett det här? Frölunda kan bli av med ännu en spelare till NHL.

För när New York Rangers startar sin development camp för prospects finns Lukas Bengtsson plötsligt med där – utan att ens vara draftad av klubben.

Frölundas nye back – som spelade nio matcher i slutspelet – har alltså inte ens en hel säsong i SHL i benen, men anses ändå så pass intressant att Rangers vill kika på den förre Mora-spelaren. 

Eftersom Bengtsson inte blev vald i draften häromnatten är han free agent – och kan tidigast spela med Rangers om en säsong. Den kommande spelar han för Frölunda. 

Tack för det.

8 kommentarer om “NYTT: Lukas Bengtsson till New York Rangers!

 1. Läste precis att Viktor Stålberg lär bli utköpt av Nashville. Det kommer kanske inte att regna erbjudanden över honom då han har haft det tungt sedan han kritade på för Nashville. Kan en mellanlandning i Frölunda vara aktuell? Han har väl dessutom rätt till två tredjedelar av sin gamla lön också oavsett vart han spelar.

 2. Jag tycker mig ha läst nånstans att han inte skulle kunna signas till NHL-lag förrän nästa säsong? Stämmer inte det eller tar dom bara över honom på camp utan kontrakt?

   1. Men har han skrivit kontrakt med Rangers då? Eller kommer Frölunda släppa honom på camp trots att Frölunda är enda klubben han har gällande kontrakt med?

   2. Han är inte signad, bara inbjuden till campet som väldigt många andra free agents.
    Däremot om han gör bra ifrån sig kan han bli signad.

Kommenteringen är stängd.