Vykort från Ängelholm

  
Det tog 4.44 – sedan hade Christoffer Persson gjort det första målet i Färjestads tröja.

Snyggt, distinkt – och det första SHL-målet sedan mars! 

Varför gör du inte så i Frölunda?

”Jag spelar ju inte, haha.”

Men annars – känslan?

”De var en jävligt speciell match, ingen vanlig match i december. Sen kunde ju inte matchen börja på ett bättre sätt. Jag var nervös innan, men axlarna åkte ner med en gång. Sedan är det alltid roligt att vinna hockeymatcher.”

4-2 blev det till FBK mot Rögle.

Och du – hur medvetet var det att köra med Frölundaunderställ?!

”Klart jag ska köra mitt Frölundaunderställ. Tre matcher kan inte ändra på det.”

Vykortet från Lindab Arena är i alla fall fyllt av framtidstro och glädje. Fortsätt så – och Frölunda får svårt att inte spela Härryda-killen … 

7 kommentarer om “Vykort från Ängelholm

  1. Oförlåtligt!! Har inte Christoffer nåt å säga till om? Förmodligen har han det, och då e de för mig helt oförståeligt hur han låter sig utlånas till en konkurrent. Om det hade varit en permanent övergång pga att klubben sagt upp kontraktet, så förstår jag om man vill fortsätta spela i Shl. Om det hade varit jag, så hade jag aldrig gått till en konkurrent på lån. Det är ojust mot fansen och hade gjort ont mitt klubbhjärta. Om Christoffer inte bryr sig om dessa faktorer, så kan han faktiskt för min del stanna! Bara ok att lånas ut till en annan division.

  2. Vem skall han peta då? Skall man kolla på spelartyp ska ska han ju Persson eller lauridsen som det står imellan. Tycker lauridsen gjorde en grymt bra match mot Skellefteå sist. En av våra bästa backar i den matchen enligt mig. En stor, stark försvarsgeneral som vi har saknat några år. Fick lite sundin-vibbar av honom sist. Fortsätter han så så tror jag Persson får det svårt att ta en plast i laget. Skulle isåfall vara om fälth får stå åt sidan för Persson möjligtvis

    1. Behöver nog inte fundera så mycket vilken plats han skall ha/ta. Säsongen är lång och en skada eller två kan förändra allt. Härligt att det funkar i FBK-tröjan . Go Persson Go!!

Kommenteringen är stängd.