Dags för ny debutant i Frölunda?

Nio backar har blivit fyra – och skadelistan har gjort att juniorerna i Frölunda har fått chansen.

På sista träningen före morgondagens match mot HV71 fanns J18-spelarna Markus Christensson och Arvid Aronsson (samlarbilden), bägge 17 år, med – och duon imponerade!
”De var jävligt bra! Det kan bli att en av dem lirar”, säger coach Roger Rönnberg.

Klart är att både Kristoffer Gunnarsson och John Nyberg tar en backplats, när Tom Nilsson, Oscar Fantenberg, Christoffer Persson och Lukas Bengtsson högst troligt inte kommer till spel.

Arvid Aronsson var i alla fall nöjd – och ödmjuk – efter träningspasset med A-laget:

”Det är ju alltid kul att få vara med och träna med A-laget – eftersom Frölunda alltid har varit en stor dröm.  Att någon gång få spela i Scandinavium. Men samtidigt så gäller det att verkligen att vara med hela tiden, för det går ju snabbare och de är större. Men i den stora helheten kändes det bra!”

Det såg bra ut. Kanske du eller Markus får chansen?

”Man hoppas ju alltid!”

7 kommentarer om “Dags för ny debutant i Frölunda?

  1. Åtta backar kunde har varit fem-om Tom Nilsson hade lyckats bättre därborta och på så vis hade Oliver Bohm blivit kvar i Frölundas laguppställning!
    Jag saknar honom i Boxplay!
    EDWARD 51

  2. Färjestad lånar in från andra när det krisar Frölunda skickar förtroendet ner i egna leden, så skapar man självförtroende hos de unga i föreningen så skapar man man sin egen tur i framtiden.. Jag bara älskar det..

    1. Instämmer till fullo! Så härligt att man kör konsekvent på sin linje. Kul att se unga killar växa in i en a-lagströja.

Kommenteringen är stängd.