GLÄDJEBESKEDET: Inget brutet eller av hos Johansson!

Det här är glädjebeskedet till alla Frölundas fans efter undersökning med magnetkamera på skadade målvakten Lasse Johansson.

”Inget är brutet eller av. Han börjar med rehab i morgon. Det är omöjligt att säga när han spelar, för det beror på hur han reagerar på rehabträningen”, säger coach Roger Rönnberg.

Det kan till och med vara så att Johansson finns med på det charterplan som flyger upp till Norrbotten och semifinal fyra mot Luleå vid halv tre i morgon eftermiddag.

”Det är ett tråkigt svar, men jag tar ut laget i morgon.”

Tror du att Lasse Johansson kan spela mer den här säsongen?
”Ja, det gör jag absolut. Det är slutspel, vi har knappt en spelare utan en skada”, säger Rönnberg.

Och vad säger Johansson själv?

”Jag har ingen kommentar. Det är så i slutspel, lite locket på”, säger Lasse Johansson klurigt efter undersökningen.

17 kommentarer om “GLÄDJEBESKEDET: Inget brutet eller av hos Johansson!

 1. Glöm inte 2003!
  Kanske Johan Gustafsson blir våran nya Fredrik Norrena, då vid sidan av ”King Henrik” och då gick det riktigt bra, eller hur?

 2. Målvakten i hockey är ju 50% av laget säger man ju…men nog tycker jag att Monstret skall få en ärlig chans. Dags att leva upp till smeknamnet?…

 3. JG är en duktig målvakt och får han en bra start på matchen behöver han inte tänka så mycket haft mycket stolpe ut under säsongen och inte haft den hjälp av backarna som en målvakt behöver. Bara att hjälpa han att få bort returerna han kommer släppa i början innan han blir varm i kläderna och hoppas han inte sjunker ner så fort. För det som varit är att han inte hittat positionen i målet efter sitt NHL äventyr men jag tror han kommer va lika säker som han var när det blev jvm guld för är det nått han är så är det en tävlingsmänniska likt Henke

 4. Tycker vi är lite för snälla mot Lassinanti
  lite hårdare framför buren
  Tack

 5. JG är ingen dålig målvakt heller , att stå i några matcher i serielunket när backarna inte är helt 100% fokuserade betyder inte så mycket nu när det VERKLIGEN gäller !! Lycka till JG !!

 6. Som inbiten Frölundait måste jag ändå hålla med Franz, Lauridsen är den enda att lägga skulden på i detta fallet . I övrigt tycker jag att Luleå spelar ful hockey, antagligen för att skickligheten inte räcker till. Det är deras chans att slå Frölunda. Synd att domarna höjer nivån så till den milda grad som de gör. Ett regelbrott är ett regelbrott oavsett om det är första matchen på säsongen eller om det är en avgörande SM-final match.

 7. Gott att det inte var något värre. Vad gäller Hedmans ”pååkning” så var den inte medveten till och med Oliver L friade ju Hedman. Frölunda står inte och faller med Lasse J, det skulle ju vara att förringa resten av laget och Johan G som vi vet är en duktig målvakt.

 8. Förresten, har granskningsnämnden/disciplinkommittén tagit semester …? Har inte hört ett ord om Hedmans tilltag !!!!

  1. Ritolas tilltag idag mot Nihlstorp i Lakers var bara hälften så fult eller knappt det, men ändock .. när blev det tillåtet att köra på målvakter … typ den 1 april 2016 eller?

   Hallam var rasande, medan Rönnberg inte ordade så mycket igår – konstigt nog. Han brukar ju bli ”vansinnigt förbannad” ..

   1. Franz

    Att det inte har hörts ett ord om Hedmans ”tilltag”, att hans ”tilltag” inte ledde till några efterföljande disciplinära åtgärder och att Rönnberg som brukar bli ”vansinnigt förbannad” inte ordade så mycket om det hela kanske skulle kunna vara en liten hint om att det är du som är helt fel ute när du påstår att kollisionen var ett regelbrott från Hedmans sida. Har du funderat på det?

    Det var Lauridsens mindre intelligenta beslut att trycka till Hedman i ryggslutet som medförde att kollisionen blev som den blev.

 9. Gött med Lasse! Han är enligt mig super viktig för Frölunda om vi ska gå hela vägen.

  1. Lasse är i särklass den absolut viktigaste spelaren för oss, inget snack om det.

   Ingen Lasse, inget guld. Det är fakta!

   1. Fy 17 vad jag avskyr dessa negativa tankar. Tillför absolut ingenting och skapar negativ stämning.
    Håll på ett annat lag då om du inte tror på Frölunda!

Kommenteringen är stängd.