Nya vinnarna …

… har vi här under!

Alla vinner två biljetter kvar till kvällens kvartsfinal mellan Frölunda och Skellefteå i Scandinavium.

Så här skriver Anna Ström, som får två biljetter till sig och mamma:

”Jag studerar på annan ort men kommer efter att ha skrivit en tenta i går (lördag) och en i morgon (måndag) få några dagar ledig och åka hem till älskade Göteborg. Det hade varit fantastiskt kul att få gå på matchen på tisdag, något som jag väldigt sällan kan göra nu för tiden eftersom jag inte är hemma så ofta i kombination med att studentekonomin inte riktigt tillåter det … sitter klistrad framför TV:n i princip alla Frölundas matcher men det är ju inte riktigt samma sak som att vara på plats live.

Skulle vilja ta med mig en vän, eller varför inte mamma som följer Frölunda lite i smyg utan att riktigt erkänna det. Det hade ju dessutom varit en perfekt belöning efter en avklarad tentaperiod.”

Även Susanne Hellström tänker på familjen – och vinner två biljetter till svärsonen och barnbarnet:

”Hej, jag skulle vilja bjuda mitt barnbarn och min svärson på hockey i Scandinavium när det är som allra bäst. Wilma som är 5 år och hejar på VF och även de gula Frölunda. När tre kronor spelar. Daniel som snart fyller 30 och som hejar på Frölunda sen barnsben.”

Siste vinnare av två biljetter den här gången är Joakim Ask, som tar med flickvännens lillebror på matchen:

”Det hade varit superroligt att vinna biljetter till tisdagens match. Just nu har jag i cirka en veckas tid suttit med tentaplugg vilket gjort det svårt att följa hockeyn. På tisdag får jag dock lite efterlängtad ledighet och skulle fira det med att ta med min flickväns lillebror på hockey för att förhoppningsvis få uppleva en vinst!
Hopps på det bästa. ”

Grattis allihopa!

Hör av er till mig på johan.rylander@gp.se så bestämmer vi plats och tid för att hämta biljetterna i dag!