Rönnberg saknar anfallsspelet – i ledning

171007 Frölundas tränare Roger Rönnberg instruerar spelarna under ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Luleå den 7 Oktober 2017 i Göteborg. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN / Cop 200
Bild: MATHIAS BERGELD

Frölunda tappade, återigen, en ledning.  2–0 blev till sudden innan Victor Olofsson klev fram och vallade in segerpucken via en Skellefteåspelare.

”Vi slutar att spela vårt anfallsspel när vi är i ledning. Vi är lite för passiva – och sen är det så här: Så bra som vi spelar i första kommer vi aldrig att spela mot någon motståndare över tre perioder”, analyserar Roger Rönnberg.

Så om ni spelar en hel match som i första perioden – då har ni den perfekta matchen?

”Ja, då är vi nära den perfekta matchen. Men vi behöver lära oss att när vi har övertaget i matcherna, att verkligen fortsätta och sticka in kniven i dem. För där har vi chansen att döda matchen. Tredje målet dödar såna här matcher …”

 

4 kommentarer om “Rönnberg saknar anfallsspelet – i ledning

  1. Tycker nog Rönnberg är likvärdig speciallt I att han sällan eller aldrig ger credd till motståndarna. Anting tränar FHC hårdast i universum. Eller är det dommarna, eller så är det disiplinen. Viljan, grus i spelet. Men inte fan är det motståndarna som är bättre när Rönnberg drar igång en presskonferens 😀

    1. Där har du fel. Han brukar ofta ge en bättre motståndare kredd. Men brukar också såga det egna laget. När jobbet inte görs.

      1. Ok. Kan självklart ha fel i det. Kanske har missat någon presskonferens iår. Tror dock jag har sett de flesta. Har du något tips från året?

  2. Bert Robertson är den största grinolle som finns inom hockeyn är han rädd för raketer stackarn!

Kommenteringen är stängd.