Här är vinnarna i Kallio-tävlingen!

Grattis säger vi till alla vinnare i Tomi Kallio-tävlingen – och här kommer ni som fått biljetter, med era motiveringar.

Skicka ett mejl till mig på johan.rylander@gp.se så bestämmer vi en plats och tid i morgon för utlämning av biljetterna.

Björn Andersson, två stycken:

”I finalserien -03 fram till första GULDET på evighet blev jag helt förälskad i Kallios spel på isen!
Sedan dess var han favoriten i hjärtat under hela sin tid här men största anledningen var faktiskt för den underbara person han var! Han kändes som en Göteborgare och behandlades som sådan av oss fans! ❤️

Jag blev bestört när han skickades ut på en förnedrande sätt och det skulle vara enormt stort att få hylla honom i fullsatt Scandinavium för allt han gjort för oss fans och klubben!

Vill väldigt gärna ha 2 biljetter till mig och kompisen som jag följde vägen framtill GULDET -03 ihop med!”

 

Carina Bergström, en biljett:

”Idoler brukar man ju ha i sitt favoritlag … men för mig är Tomi Kallio ett lysande undantag! Med rötter i norr är Skellefteå AIK laget i mitt hjärta, och har så varit ända sedan jag började gilla hockey som 9-åring 1969. Missar aldrig en match mellan Frölunda och Skellefteå. Tomi Kallio är en underbar hockeyspelare och verkar vara en mycket trevlig person, så han blev min favorit, trots att han spelade i ”fel ” lag. När han inte fick fortsätta i Frölunda, skrev jag till honom att jag skulle sakna honom i Scandinavium. Jag önskade honom också lycka till i Växjö, men kunde ju då inte veta att de skulle vinna finalen mot mina favoriter Skellefteå!! Det skulle vara fantastiskt att få komma till Scandinavium och se hyllningen av honom – trots att tröjan tyvärr inte kommer att hissas!”

 

Mikael Brahm, tre biljetter:

”Har många fina minnen av Kallio. Ett av dom är när jag bjöd Tomi, Oduya och Anton Axelsson på en öl på Bryggeriet efter en match. De hade precis spelat sista matchen innan uppehåll. Fick en pratstund med dessa herrar och det glömmer jag aldrig. Skulle vilja ta med mina två pojkar så de får uppleva den här kvällen.

P.S. Familjebiljetterna är slut. D.S.”

 

Mia, två biljetter:

”Jag vill helt enkelt överraska världens bästa och mest hockeytokiga man Peter med 2 biljetter och en fantastisk lördag för oss tillsammans med Frölunda!”

 

Jennie Gustavsson, två biljetter:

”2003. Avgörandet. Tomi Kallio. Rysningar än idag. Vore riktigt fint att få vara med och hylla honom. Önskar 2 biljetter.”