TÄVLING: Vinn Frölundas signerade Movember-Tröja!

Så här ser årets upplaga av Movember-tröjan ut i Frölunda HC – och  nu kan den bli din! Den är signerad av alla spelare med guldpenna.

I år har föreningen samlat in pengar för att kunna förbättra mäns psykiska hälsa under hashtaggen #vågaprata – ett ämne som huvudcoach Roger Rönnberg brinner för.

Här kan du läsa mer om det.

http://www.gp.se/sport/ishockey/psykisk-hälsa-en-hjärtefråga-för-rönnberg-1.10708389

Senast klockan 24.00 i natt vill jag ha er motivering!

Skriv en enda mening om varför just du vill ha den här tröjan – så väljer jag, likt en talman, ut den motivering som jag gillar allra bäst.

Låter väl enkelt?

 

29 kommentarer om “TÄVLING: Vinn Frölundas signerade Movember-Tröja!

 1. Efter pappas prostatacancer som spridit sig till njurarna så var han väldigt låg. Fri från cancer idag och i oktober var vi i New York för att fira. Kollade på Henke i Madison. Den här tröjan skulle betyda så mycket för honom och bli en perfekt julklapp.

 2. Denna Movembertröjan var grymt snygg.
  Har inte pengarna till och buda tyvärr, ärballtid inne och kollar buden, som man drömer om en tröja. Så hoppas denna gryma tröja åker i samlingen med mina två andra replica Movembertröjor.

 3. Jag hade viljat vinna denna gryma tröja, jag har inte pengarna till och buda tyvärr, men denna Movembertröjan är grymt snygg. Hae ju två föregånde Movembertröjorna i replica så denna hade varit grym i samlingen. Ps grym go seger ikväll inför ett fullt Scandinavium

 4. Jag kommer ihåg att vara liten och vara Frölunda fan sen jag var liten. Tvingande av min bror och nu tackar jag han för det. Nu kan vi reta farsan för han är hejar på något lag från Dalarna. Att få denna tröja skulle glädja min bror för det är han som ska få den.

 5. Att vinna denna dyrgrip och tillika oerhört ärofyllda pjäs skulle vara en stor ynnest.
  Den skulle hängas upp ovanför min TV för att vid varje match påminna och hedra en nyligen bortgången släkting i just prostacancer, som också han likt mig själv var en stor supporter till Frölunda.

 6. Jag har själv varit där och det enda som fick mig att lämna hemmet va när Frölunda spelade hemma så jag vet att det är så viktigt att detta ämne belyses!
  Jag är så stolt att mina hjältar bär denna snygga tröja med budskapet #vågaprata och med sån glöd och stolthet att jag oxå vill ha en

 7. Alltid tyckt Frölunda varit i framkanten i shl att visa sitt stöd för movember. Dom får något negativt att bli positivt, sprider glädje för varje år med sina mustascher och coola tröjor.

 8. När Wikstrand spelade i Frölunda så budade jag och vann hans tröja. Har inte vågat visa den sen dess. Man vill ju inte skämmas. Därför hade det varit gött att vinna tröjan.

 9. När Wikstrand spelade i Frölunda som budade jag in hans tröja. Har inte vågat visa den sen dess. Hade varit kul att kunna bära en tröja utan att skämmas.

 10. När Wikstrand spelade i Frölunda så ropade jag in hans movembertröja. Har inte av naturliga skäl inte kunnat använda den eftersom jag skulle skämmas så mycket. Därför hade det varit kul om jag hade kunnat vinna tröjan.

 11. Jag vill ha tröjan för att skulle inte vilja något annat än att ha på denna tröja i Scandinavium och sjunga Frölunda till vinst❤️❤️

 12. För några år sedan ropade jag in Wikstrands tröja nr 6. Har ju inte kunnat använda den eftersom han svek Frölunda ich lämnade för Färjestad. Så därför hade det varit gött att ha en som man kan använda utan att skämmas.

 13. Jag skulle gärna vilja vinna tröjan till min sambo som varit Frölunda supporter sen barn. Vi bor inte i Göteborg men han följer Frölunda överallt , sociala medier, tv. Vore den perfekta julklappen i år till honom

 14. Livet är tufft, ibland nattsvart men vardagen går att förgylla med den high five, kram eller Frölundas movember-tröja

 15. Jag vill ha tröjan för att skulle inte vilja något annat än att ha på denna tröja i Scandinavium och sjunga Frölunda till vinst❤️

 16. Tycker Frölundas fortsatta engagemang i hela kampen mot cancer byggs på för varje år, det är så grymt att föreningen satsar så stort på detta livsviktiga arbete för forskningen i kampen mot cancer.

 17. Oj jag skulle vilja ge alla en tröja!
  Vill ju glädja alla som har det tufft
  Men jag har en vän som är värd tröjan och lovar att han får den om jag skulle vinna.
  Önskar alla er som tävlar allt gott!

 18. Tröjan kommer alltid att påminna mig om hur indianerna rubbat Färjestads psykiska hälsa ikväll bryr vi oss extra för mäns psykiska hälsa bara inte Färjestads kom igen indianerna

 19. Den är grymt snygg, men med ett budskap som är vackrare och viktigare än allt annat – något jag själv slåss för efter allt som hänt och händer i närheten, och det budskapet vill jag sprida vidare, varje dag.

 20. Varför jag vill vinna tröjan är att för mitt intresse för laget inte var så högt när jag var liten, men fick Henke som idol väldigt tidigt samt Niklas Andersson efter guldet 2005. Så på senare år har mitt intresse växt mycket starkare och följer de väldigt mycket nu

 21. Jag är Frölundas största fan så skulle bli överlycklig av att vinna denna, skulle rama in den och hänga den över sängen, brottas själv med psykisk ohälsa #vågaprata

 22. Var tänkt som en julklapp till min fru Detta ämnet ligger oss varmt och nära. Kom inte åt att buda på auktionen. Så pengar fick skänkas till ändamålet Skulle vara ärofullt att bära

 23. Detta skulle vara den perfekta julklappen till pappa, hade tänkt att beställa en annars men att vinna en signerad skulle ju slå det med hästlängder!

 24. Vi vill vinna den här tröjan eftersom den skulle göra sig så bra på väggen där hemma i pojkrummet. Intill Joel och Lasus klubbor bland annat. Plus att den är jättesnygg. Mycket snyggare än pappas movembermustasch.

 25. Då detta ämne ligger mig nära och var tänkt som julklapp till min fru, tyvärr kom jag inte in och kunde buda skulle jag bli varmt tacksam om jag lyckades komma över en Pengar skänkta istället.

 26. Långtidssjukskriven för psykiskohälsa med 2 grabbar som även dom är hemma p g a samma sak. Vi älskar Frölunda och det är hockeyn som får oss att glömma vår jobbiga vardag emellanåt, tröjan representerar kampen för oss och skulle ge oss mycket glädje hängandes på vår vägg.

 27. Om jag vinner tröjan, så kan ni auktionera ut den, Så går alla pengar till att bekämpa för Psykisk Ohälsa.

 28. Jag vill vinna denna för att när jag skulle buda på Frölundatröjorna så hacka sidan i slutet så blev min tröja överbjudad och någon annan fick den. Skulle varit en julklapp till pappa.

Kommenteringen är stängd.