Riktigt het nyhetsdag på gp.se

Onsdagen artar sig till en riktigt bra nyhetsdag. Oväder med snö, regn och hårda vinter ställer till det i trafiken. Bland annat har tågtrafiken mellan Göteborg och Uddevalla precis ställts in. Klockan 10 börjar presskonferensen där den beräknade kostnaden och sträckningen för Västlänken ska presenteras. GP:s dialogredaktör Caroline Karlsson är på plats och rapporterar direkt på gp.se. Vi räknar med stort engagemang från GP:s läsare.

I eftermiddag tar direktsändning från Nobelprisutdelningen vid, följt av festligheterna i Stockholms Stadshus.

Här i Göteborg blir det nästan lika högtidsfullt när Göteborgs Lucia anno 2014 ska krönas klockan 18 på Kronhusgården. Du kan följa festligheterna live i GP-TV.

Dessutom spelar handbollsdamerna mot Nederländerna i kväll.

Kommentarer om “Riktigt het nyhetsdag på gp.se

  1. ”Tid för sakdebatt om västlänken” skriver ni på ledarplats. Då kanske sakdebatten skulle börja med redovisning av vad som är bortplockat ur västsvenska paketet för att försöka hålla budgeten för västlänken, samt det konstaterandet från Trafikverket, att man överhuvudtaget inte vet någonting om slutkostnaderna förrän tidigast under upphandlingarna 2017-2018 och att gällande ”budget som följs” är just vad man säger – en budget från 2009..

Kommenteringen är stängd.