Prova GP digitalt

Jag kan inte säga exakt när det hände – mediestrateger och framtidsspanare skulle förmodligen säga att övergången var sömlös. Men jag har gått över till att läsa GP i min iPad på vardagar – det vi kallar eGP.

Det är enkelt, fungerar bra och jag behöver inte gå ut i regnet och hämta in tidningen. Samtidigt som jag får överblicken och läsupplevelsen som jag uppskattar med en tidning. På helgerna gillar jag däremot fortfarande att bläddra i papperstidningen, det är något visst att sjunka ner i soffan med sin fysiska tidning.

Våra mätningar visar att de som läser eGP gillar den och läsningen av eGP ökar hela tiden. Särskilt de dagar när det inte kommer någon papperstidning.

En annan bra sak med eGP är att det alltid är den sista upplagan av GP. De som bor utanför stan och kan sakna de senaste sportresultaten i papperstidningen kan få dem i sin eGP – som ju ingår för alla som prenumererar på papperstidningen.

Nu vill vi få fler att upptäcka fördelarna med eGP. Just nu kan du prova en månad gratis, som en tidig julklapp. Registrera dig och säg vad du tycker!

Maila synpunkter till mig på: Anders.goliger@gp.se

Prova på eGP här

3 kommentarer om “Prova GP digitalt

  1. Jag är helt nöjd med webbsidan. Den har blivit så bra och lättmanövrerad att jag vill betala, då journalister (och andra) självklart ska ha lön. Jag gör det med att prenumerera på eGP som jag öppnar då och då. Jag tror att betalningssättet måste utvecklas, då jag och säkert många andra surfar runt och läser olika nyhetswebbar, för att hitta olika synsätt på samma fråga. Jag föreslår därför att vi får tillgång till ”kontoladdning”. När vi klickar på en artikel för att läsa vidare dras det pengar från kontot. Man kan väl ha någon typ av modulsystem som annonser har vid prissättning, fastän billigare förstås. Och somligt kan vara gratis, annat kan kosta.

    1. Tack, vad kul att du är nöjd! Helt säkert kommer betalningssätten att utvecklas de närmaste åren. / MVH Anders

  2. Jag läser papperstidningen och eGP, för eGP är bra att läsa när man åker med bussen till jobbet om man inte har hunnit att läsa allt i papperstidningen.

Kommenteringen är stängd.